Partnership


 

Consultare sluit partnership met RitAssist

Samenwerking van start met extra voordeelactie voor alle zakelijk rijders in de regio

 

Hattem, 3 mei – Consultare is partner geworden van RitAssist – goed nieuws voor de zakelijk rijders en wagenparkbeheerders in de regio Hattem en omstreken. Want alle klanten en contacten van Consultare profiteren hierdoor van 10% voordeel. Maar let op: In de maand mei krijgen de eerste 25 aansluitingen via Consultare maar liefst 30% korting op de black box van RitAssist.

 

Interesse? Bel of mail vrijblijvend Consultare voor informatie of offerte via 038 4441222 of info@consultare-it.nl.

 

Klik hier voor meer informatie

 

Arjan-Hof-eigenaar-Consultare-Ronald-van-Tiel-eigenaar-RitAssist
 

 

Consultare heeft als specialist in automatisering bewust gekozen voor een samenwerking met RitAssist. Arjan Hof, eigenaar van Consultare-IT: “RitAssist is net als wij een begrip in Hattem en omstreken en sluit naadloos aan op onze filosofie om ondernemers zoveel mogelijk te ontzorgen met slimme automatisering. Waar wij ons richten op bedrijfsnetwerken, richt RitAssist zich op mobiliteit. Of het nu gaat om een auto van de zaak of complete wagenparken: voor elke omvang heeft RitAssist de juiste oplossing.”

 

“En het is volledig geautomatiseerd dus ik heb er geen omkijken naar. Dát vind ik nu prettig!”

 

Goed nieuws voor de Zakelijk rijders: bijtelling voorkomen

Het samenwerkingsvoordeel voor de Zakelijk rijder is duidelijk: 10% korting op de black box. Of u nu een auto van de zaak rijdt of een leaseauto; met de Black box van RitAssist hebben zakelijk rijders een volledig geautomatiseerde rittenregistratie en kilometerregistratie in handen waarmee bijtelling kan worden voorkomen. Indien een bedrijfsauto puur voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt hoeft er geen bijtelling betaald te worden. De Belastingdienst verlangt dat u dit aantoont met een zogenoemde kilometerregistratie. Het is veel werk om dit handmatig te verwerken tot een sluitend overzicht van alle gereden ritten (datum, kilometerstand begin en einde rit, vertrekadres, aankomstadres, privé of zakelijke rit, gereden kilometers). Met RitAssist heeft u hier geen omkijken meer naar.

 

Ronald van Tiel:

“Voor RitAssist is samenwerken met partners als Consultare heel logisch. Dergelijke partijen zitten dichter op de eindklant dan wij zelf, zij snappen het product goed en zijn service gericht. Daarnaast is Consultare al vanaf het begin onze toeleverancier geweest voor onze eigen interne kantoorautomatisering. We kennen ze als een partij die met kennis van zaken altijd snel en goed schakelt waar nodig. Ik vind het leuk dat we deze goede ervaring nu uitbreiden met een partnerschap waar veel meer ondernemers uit de regio van kunnen profiteren!”

 

 

Goed nieuws voor de Wagenparkbeheerders: ontzorging

Met de real-time track en trace oplossing heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week overzicht van uw wagenpark. Volledig inzicht per bestuurder en per auto ritten, locaties, tijden rijgedrag. Handige overzichten en rapportages als werktijd rapportages, complete rithistorie, maar ook het functionele Geofencing of de Green Driving module (CO2 en brandstofverbruik/MVO).

Met het uitgebreide volgsysteem spelen ondernemers eenvoudig in op actuele situaties. En met de dashboards en rapportages wordt alle informatie niet alleen inzichtelijk gepresenteerd, maar ook voor 10 jaar beveiligd bewaard.

 

Interesse?

Om te profiteren van de Lentedeal: laat u geheel vrijblijvend informeren door of offerte uitbrengen via Consultare: 038 4441222 of info@consultare-it.nl.

 

Consultare

We zijn een enthousiaste groep mensen die werkzaam is in de automatisering. Wij zijn gevestigd in Hattem, maar leveren diensten aan de hele regio. Door onze expertise en kennis kunnen we ons volledig kunnen verplaatsen in de ICT-vraagstukken en -problematieken van u als klant. Dit inlevingsvermogen gebruiken we om uw verwachtingen te overtreffen.

RitAssist

Met de krachtige GPS-oplossingen van RitAssist® altijd grip op een wagenpark, klein of groot. Onze belangrijkste modules zijn Track & Trace, Rittenregistratie, Green Driving en Fleet Management.