Start u ook in 2019 met Automatische rittenregistratie?


Met automatische rittenregistratie bespaart u uzelf een hoop tijd, zorgen én zelfs kosten. Wilt u dus overstappen naar deze efficiënte vorm van registeren? Tip: laat het rittenregistratiesysteem voor 1 januari inbouwen.

Ontdek de mogelijkheden


Automatische rittenregistratie uitgelegd

Maximaal 500 privékilometer per jaar mag u of uw werknemer(s) rijden in uw zakelijke auto. Althans, als u geen bijtelling wenst te betalen. Met een automatisch rittenregistratiesysteem bent u verzekerd van een sluitende verantwoording aan de Belastingdienst. RitAssist werkt met een ingebouwde GPS black box die alle ritgegevens en voertuigbewegingen nauwkeurig vastlegt. Al deze gegevens leest u terug via de beveiligde website of app van RitAssist. Benodigde rapportages en overzichten draait u snel en gemakkelijk uit in Excel of PDF. Denk aan fiscale rapporten, een declaratierapport, real-time Track en Trace, bestuurdersinformatie, brandstofgebruik, Remote diagnostics en rijgedrag. En dat niet alleen: de black box kan ook gelinkt worden aan andere ondersteunende systemen, zoals een CAN-bus koppeling of een privé/zakelijk-schakelaar.

Start 2019 met automatische rittenregistratie!

Eigenlijk heeft het alleen maar voordelen: automatische rittenregistratie van RitAssist. Altijd zicht op uw wagenpark, systematische registratie van ritgegevens en mogelijkheden om te besparen op bijvoorbeeld brandstofkosten en personeelskosten dankzij de informatie die via onze cloud inzichtelijk is. En belangrijk; u kunt ermee aantonen dat u voldoet aan de voorwaarden van de Belastingdienst. Dat bespaart u bijtelling. Genoeg reden dus om 2019 te starten met automatische rittenregistratie!